Over ons BabySpa Overtoom

Over ons

Mijn naam is Mariam Abbou. In 2019 ben ik begonnen met BabySpa Overtoom. Ik ben afgestudeerd als pedagogisch medewerker. Ik zit al jaren in de kinderopvang als eigenaar van 2 locaties in Amsterdam. Ik ben in het bezit van EHBO voor baby’s en kinderen”.

Zoek je ontspanning voor jou en je baby? Kom dan samen genieten, op de mooiste locatie van Amsterdam. In onze gloednieuwe vestiging op de Overtoom kan jouw baby ontspannen en heerlijk genieten in een veilige en rustgevende omgeving. De ruime warme baden voelen als de vertrouwde buik van de moeder. Ook kun je onder begeleiding van een professionele masseuse jouw kleintje zelf masseren. BabySpa Overtoom biedt een heleboel fijne voordelen. Het biedt een heerlijke plek om de band tussen jou en je baby te versterken. En bevordert de ontwikkeling van je baby.

Volg ons via instagram

BabySpa Overtoom

Zoek je ontspanning voor jou en je baby? Kom dan samen genieten, op de mooiste locatie van Amsterdam. In onze gloednieuwe vestiging op de Overtoom kan jouw baby ontspannen en heerlijk genieten in een veilige en rustgevende omgeving

Beleid

Algemene voorwaarden
Privacybeleid
Cookies
Disclaimer